0 0

Wat zijn aanbiedingen en hoe werkt het?

Op het internet zijn veel aanbiedingen te vinden, waarmee je heel veel geld kunt besparen op allerlei soorten producten. De kortingen van deze aanbiedingen kunnen oplopen tot wel 90 procent! Deze lage prijzen zijn mogelijk doordat onze aanbieding partners vaak scherpe deals hebben kunnen sluiten met leveranciers, en jij profiteert hiervan!

Voetbalaanbieding.nl verzamelt iedere dag al deze aanbiedingen voor jou en presenteert deze in één handig overzicht. Hierdoor hoef jij niet meer iedere dag zelf heel veel websites langs te gaan. Met iedere dag meer dan 180 nieuwe aanbiedingen zorgen wij ervoor dat jij geen koopje meer hoeft te missen!

Iedere dag is een verrassing!
Vooraf weet je nooit welke producten dit keer als actie van de dag zullen worden aangeboden, dat is altijd een verrassing. Daarom is het belangrijk dat je er op tijd bij bent. De meeste aanbiedingen zijn namelijk maar 24 uur lang geldig, daarna is het product niet meer voor die actieprijs verkrijgbaar. Zie je een interessante aanbieding, dan moet je dus snel beslissen om hiervan te profiteren. Wil je er zeker van zijn dat je de aanbieding niet vergeet te bestellen? Gebruik dan onze wekker, wij sturen je dan een paar uur voordat de aanbieding verloopt een mailtje als herinnering.

Bij iedere aanbieding staat aangegeven hoe lang deze nog geldig is, zodat je weet hoeveel tijd je nog hebt om het betreffende product voor de vermelde actieprijs te bestellen. De meeste aanbiedingen worden om 0:00 of 12:00 uur vernieuwd. Als je er zeker van wilt zijn dat je onze beste deals niet mist, dan kan je je ook gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij sturen je dan iedere dag rond 13:00 uur een overzicht met de beste aanbiedingen van die dag!

Wil je iemand anders graag op de hoogte stellen van een interessante aanbieding? Je kunt onze aanbiedingen op verschillende manieren delen. Dat kan via Facebook, Twitter, Google+, Email en WhatsApp.

Een kijkje in de toekomst
Ben je nieuwsgierig of op zoek en wil je toch graag weten wat voor aanbiedingen je in de toekomst kunt verwachten? Per dagaanbieder kan je bij ons zien wat er in het verleden is aangeboden. Zo krijg je een aardig beeld van de producten die regelmatig langskomen. Je kunt ook onze zoekfunctie gebruiken om een bepaalde aanbieding te zoeken. Is deze niet meer geldig? Je kunt je emailadres opgeven, dan sturen wij je een mailtje wanneer het product weer in de aanbieding is. Veel producten komen na verloop van tijd namelijk nog een keer langs! Maar wanneer precies, dat blijft een verrassing.

Top